Ana sayfa ÜrünlerKapalı Alan Halıları

Su geçirmez Kapalı Alan Halıları, Oda Ev Baskılı Şönil Kapı Paspasları

Su geçirmez Kapalı Alan Halıları, Oda Ev Baskılı Şönil Kapı Paspasları

    • Waterproof Indoor Area Rugs , Room House Printed Chenille Door Floor Mats
    • Waterproof Indoor Area Rugs , Room House Printed Chenille Door Floor Mats
  • Waterproof Indoor Area Rugs , Room House Printed Chenille Door Floor Mats

    Ürün ayrıntıları:

    Menşe yeri: JIANGSU, ÇİN
    Marka adı: Swan lake
    Sertifika: SGS
    Model numarası: sipariş için

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: 1piece
    Fiyat: $5.8-$6.8
    Teslim süresi: 5-10 gün
    Ödeme koşulları: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union
    Yetenek temini: 10000 parça
    Şimdi başvurun
    Detaylı ürün tanımı
    proje Adı: Anti Kayma Su Geçirmez Oda Ev Ev Dekor Baskılı Polyester Zemin Kapı Mat Yüzey malzemesi: Polyester malzeme
    Tasarım: Özel Arka Taraf: Kaymaz PVC noktalar
    OEM: Kabul edilebilir Renk: İstenildiği gibi
    Desen Tekniği: Baskılı Özellikleri: Kaymaz, Çevre Dostu, İyi giyilebilirlik, Su geçirmez
    Ambalaj: Plastik bir torba içinde her rulo

    Anti Kayma Su Geçirmez Oda Ev Ev Dekor Baskılı Şönil Zemin Kapı Mat

    Gelişmiş Tam Renkli Jet Dijital Baskılı Ekipman;
    % 100 polyester, benzersiz baskı teknolojisi ile moda modelinde solmayı önler;
    Temizlemesi kolay. Çabuk kurur.
    Yüksek kaliteli pvc destek etkin bir şekilde kaymaz;
    Antistatik, Antibakteriyel, Küflenmez, nazikçe çocuğa, Su geçirmez.
    1. Pürüzsüz, rahat, yumuşak yüzey
    2. Temizle desen, zengin renkler, modern tasarım
    3. Uluslararası standart
    4. Çoğunlukla halka açık yerlerde kullanılır: otel lobisinde, restoran, koridorlar, ziyafet salonu, bar, konferans salonu, villa ve odalar vb.

    Baskılı Şönil Yer Döşememizin Avantajları

    Üst Baskılı Halı Malzemesi;
    Eylem noktalı PVC noktalı dokunmamış malzeme kumaşı
    Temizlemesi kolay. Çabuk kurur. İyi Aklama;
    Koruma ile dokunmamış destek, güçlü dayanıklı;
    Dokunmamış destek çekmez, güçlü değildir
    Antistatik, Antibakteriyel, Küflenmez, çocuğa kibar;
    Su geçirmez, yağ geçirmez ve leke direnci.

    Proje Bilgisi

    Ürün adı Anti Kayma Su Geçirmez Oda Ev Ev Dekor Baskılı Şönil Zemin Kapı Mat
    Malzeme 100 polyester
    özellik Kaymaz, Çevre Dostu, İyi giyilebilirlik, Su geçirmez
    Uygulama Senaryosu Oturma odası, yemek odası, mutfak, yatak odası
    Arka tarafı tedavi PVC
    Renk Özelleştirilmiş
    Ürün Stili Herhangi bir stil tasarım çizim ile bekliyoruz
    Genişlik Özelleştirilmiş
    Min. Sipariş Miktarı 1 parça
    Teslimat süresi 3-7gün
    Tedarik türü Make-to-Order
    Anavatan Jiangsu Çin (Anakara)
    Ödeme şartları T / T, L / C (Ticaret Güvencesi Siparişleri bekliyoruz)


    Uygulama Alanları Resimler


    Örnek Hizmetler
    Referans için 100'den fazla stil halı fayans ücretsiz örnekleri var.
    Özelleştirilmiş Örnek Hizmetler:
    Kullanılabilir, müşterinin örneğinin% 95'inden fazlasını eşleştirebiliriz.
    Numune temin süresi:
    1-2 iş günü.
    Yükleme hizmeti:
    Müşteriler için profesyonel kurulum çözümü sağlayabiliriz.
     

    Hızlı q & a

    1. Soru: Minimum sipariş miktarı var mı?
    Cevap: Hayır, tek parçadan başlayarak üretiyoruz. Üretim için ideal bir sipariş miktarı 100 m2 veya daha fazla olacaktır.


    2. Soru: Bir logo matının boyutu nedir?
    Cevap: Özel Logo Paspaslarımız 40, 60, 70, 83, 103, 136, 200cm standart genişliğindedir. Özel genişlikler ve şekiller ek ücrete tabidir.

    3. Soru: Arka plan rengi için kesin renk değerleri var mı?
    Cevap: Renk tablosunda, tek tek matınız için rengin (RGB ve Pantone) tam tanımlanması için renk değerlerini bulabilirsiniz (arka plan yanı sıra arka plan). Diğer renkler veya 4c-baskı da uygulanabilir.

    4. Soru: Peki ya grafik tasarım?
    Cevap: Logo veya metin, siz başka bir sipariş vermeden, minderin üzerinde mümkün olduğunca büyük ortalanır. Logo veya metnin renkleri, standart renk şemamızdan seçilmiştir - logonuzun renklerine mümkün olduğunca benzer. Logonuzun mat renginin orijinal rengini istemiyorsanız, renk tablomuzdan bir tane daha seçebilirsiniz.

    5. Soru: Logo matı yapmak için ne tür bir dosya talebi?
    Cevap: Resim dosyaları: JPG, TIF, PSD veya EPS; BMP, PCX, taranmış görüntüler (en az 300 DPI, parlak, minimum 10x15 cm).
    Lütfen dikkat: Tüm düzenler ortalanmış ve aksi belirtilmedikçe mümkün olduğunca büyük üretilmiştir. Bazen düzenlerin üretim sürecine uyarlanması gerekebilir. Genellikle bu uyarlamalar metni etkiler. Harflerin matta okunabilmesi için en az 4 cm olması gerekir. Çok az kontrastlı, örneğin deniz ve siyah gibi çok benzer renk kombinasyonlarından kaçının.

    6. Soru: Mat baskı nasıl çalışır?
    Cevap: Boş paspaslar temel olarak beyazdır. İhtiyaca göre bireysel tasarımınızla basılırlar. Yöntem, mürekkep püskürtmeli baskıya oldukça benzer. Bu nedenle lütfen uygun yüzeyinizi ve salma hareketini doğru bir şekilde kontrol edin.

    7. Soru: Paspasların kenarları var mı?
    Cevap: Paspaslar, kenarları olmayan bir paspas istemeniz dışında, daima kauçuktan yapılmış bir kenara sahiptir. Bu kenar nedeniyle paspas zeminde düz bir şekilde uzanır. Malzeme sağlam; paspaslar kıvrılmadan kesilebilir. Bu mümkündür ancak tökezleme tehlikesi nedeniyle önerilmez.

    8. Soru: Kaç tane renk kabul edebilir?
    Cevap: Paspaslarımız 12 renk üzerine basılabilir ve tek renk veya 12 renk olmasına rağmen fiyatlandırma aynıdır.

    Paketleme ve Teslimat

    Paketleme ve Teslimat
    Plastik torba küçültmek / Poli çanta / Karton / Palet.
    Halının boyutuna ve müşteri gereksinimlerine bağlıdır.
    Oem kabul edilebilir.
    Genellikle Express'ten 50kg'ın altında, 50-250kg'dan Hava için, 250kg'ın üzerinde deniz öneririz.
    500 metrekare içinde, ilk depozitonuzu aldıktan sonra 7 gün içinde teslimatı ayarlayacağız.

    Şirketimiz
    SUZHOU Kuğu GÖL KEÇE CO. 1996'dan beri tekstil ürünleri üretmektedir.
    SWAN LAKE, iğne ile delinmiş dokuma olmayan kumaşlar, ev tekstili halıları ve endüstriyel ısıya dayanıklı keçeleri tasarlama, geliştirme ve üretme kapasitesine sahip üreticidir. Son zamanlarda 6 takım dokuma olmayan üretim hattı, 20 halı üretim hattı ve 5 endüstriyel keçe üretim hattı, 2 kayma önleyici noktalı makine (Çin'in en geniş noktalı makinesi) bulunmaktadır.
    SWAN LAKE yüksek kaliteli iğne ile delinmiş dokuma olmayan kumaşların lider üreticisi ve sağlayıcısıdır, ürünlerimiz ev tekstili, inşaat mühendisliği, nakliye, inşaat, konfeksiyon endüstrisinde uygulanmıştır. İğne ile delinmiş dokuma olmayan kumaş üretiminde on yılların üzerinde deneyime sahibiz.
    Çin Tekstil Üniversitesi'nden araştırmacı ve mühendislerin işbirliğiyle, 2000 yılının başlarında, SWAN LAKE, alüminyum ve çelik üretimi, kimya, ilaç endüstrisi, gıda endüstrisi ve hassas enstrüman alanları gibi yüksek sıcaklık uygulamaları için yeni üretim hatlarına yatırım yaptı.
    Dokumasız teknoloji endüstrisindeki zengin deneyime dayanarak, ürün yelpazemizi genişlettik ve son yıllarda ev halısı ve kilim üretimi için modern bir tesis başlattık. Kendi halılarımız ve kilimlerimiz için destek malzemeleri sunuyoruz, bu şekilde ev tekstili kalitemiz her zaman garanti edilebilir.
    Özveri mesleği yapar. Yakın gelecekte iş ortağınız olmak istiyoruz.

    Servisimiz
    Halı ve mat imalatı;
    Verimli ve yenilikçi Tasarımcı Ekibi;
    Kesinlikle Kalite Kontrol Sistemi;
    Profesyonel Teknik Çevrimiçi Hizmet;
    Herhangi bir posta veya mesaj 24 saat içinde cevap verilecektir;
    Hayır: Minimum Sipariş Adedi, Sınırlı Renk Yok.

    İletişim bilgileri
    SUZHOU SWAN-LAKE FELT CO.,LTD

    İlgili kişi: joll

    Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)

    Diğer ürünler